Autor: A. G. Riddle
Godina izdanja: 2018.
Br. str.: 528
Povez: Mek
Format: 120mm x 190mm
Pismo: Latinica

450.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Količina

O knjizi

Gen s Atlantide

Najveći misterij svih vremena…
Tajna porijekla ljudske vrste…
Napokon će biti otkrivena.

Bitka za spas čovječanstva upravo je započela. Nedaleko od obale Antarktike, posada istraživačkog broda pronašla je tajanstvenu strukturu zakopanu duboko u unutrašnjosti ledenjaka. Ondje je ležala tisućama godina, i čini se da nije djelo ljudskih ruku.

No jedna tajna organizacija misli da zna što je to i koja mu je namjera. Immari se već čitavo tisućljeće pripremaju za povratak najvećeg neprijatelja čovječanstva. Suočeni s prijetnjom izumiranja, oni smatraju da je jedina šansa za opstanak žrtvovanje 99,9 % svjetske populacije, a to je cijena koju su oni spremni platiti.

Genetičarka Kate Warner i agent sigurnosno-obavještajne službe David Vale možda imaju šansu spriječiti nadolazeću katastrofu, ali samo ako uspiju dekodirati tajne gena s Atlantide i otkriti pravu istinu o porijeklu čovjeka…

A. G. Riddle proveo je deset godina investirajući u internetske tvrtke, nakon čega se posvetio svojoj istinskoj strasti – pisanju romana. Gen s Atlantide intrigantan je triler o globalnim genetičkim eksperimentima, drevnim zavjerama i tajnama ljudske evolucije. Prvi je dio trilogije Misterij porijekla koja je rasprodana u više od milijun primjeraka i prevedena na 18 jezika.

Slične Knjige