Autor: Kate Bateman
Godina izdanja: 2020.
Br. str.: 476
Povez: Mek
Format: 120mm x 210mm
Pismo: Latinica

650.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Qty

O knjizi

Moj dobri grof

Hoće li lažni brak dovesti do istinske i trajne ljubavi? Saznaćemo u ovoj prekrasnoj romansi Moj dobri grof.

Bogatoj nasljednici Georgiani Caversteed dosta je muškaraca koji za njezinom lisnicom žude više nego za njom. No još gori od pohotnih lovaca na blago njezin je okrutni rođak Josiah koji je odlučio Georgianu pošto-poto prisiliti na brak. Kad bi barem pronašla način da… postane udovica.

Georgie se odlučuje na suludi plan – vjenčanje s osuđenim kriminalcem neposredno prije nego što se nad njim izvrši smrtna kazna. Sve što mora napraviti jest pronaći u zatvoru prikladnog ženika i nakon toga će biti slobodna. Što bi pritom uopće moglo poći po zlu?

Benedict William Henry Wylde, drugi sin grofa od Morcotta, obješenjak na zlu glasu, pod tajnim se imenom nalazi u zatvoru Newgate na policijskom zadatku. U trenutku kada se udaje za njega, Georgie nije svjesna njegova pravog identiteta- a sasvim sigurno ne očekuje da će na svog itekako živog, itekako naočitog muža, za kojeg se udala samo iz koristi, naletjeti na balu nekoliko tjedana poslije. Wylde će se pak uskoro zateći u situaciji da zavodi vlastitu ženu nadajući se da može osvojiti i njezino srce sad kad već ima njezinu ruku.

Ali kako bi zavodljivi mangup mogao uvjeriti smionu i prekrasnu Georgie da uistinu želi biti s njom… sve dok ih smrt ne rastavi?

„Divna, duhovita, izvanredno zabavna! Kate Bateman izvrsno piše.“ – Laura Lee Guhrke

„Čaroban novi glas za sve ljubitelje povijesnih romansi!“ – Janna MacGregor

Kate Bateman autorica je povijesnih romansi od kojih su mnoge dospjele na prva mjesta svjetskih top lista. The Devil to Pay, ljubić smješten u doba renesanse, bio je finalist RITA nagrade koju dodjeljuje američko udruženje pisaca ljubavnih romana, dok je roman Counterfeit Heart (iz serijala Secrets & Spies) 2018. proglašen najboljom povijesnom romansom (Book Buyer’s Best Contest).

Slične Knjige