Autor: Kendall Ryan
Godina izdanja: 2020.
Br. str.: 220
Povez: Mek
Format: 135mm x 205mm
Pismo: Latinica

950.00 RSD sa PDV-om 1,300.00 RSD

Količina

O knjizi

Neželjena pošta

Sve je počelo s jednim seksi selfijem. poslanim na krivi broj. Ups. Nije nešto s čime se mogu pohvaliti – ali isto tako ni nešto čega se trebam sramiti.

Što se zapravo dogodilo? Dopisivao sam se s nekom nepoznatom djevojkom na stranici za spojeve, a ona mi je dala krivi broj i tako sam se javio izvjesnoj Peyton – oštroumnoj i britkoj na jeziku. I počeli smo se dopisivati…

E sad, sve bi bilo u redu da se ta ista Peyton, nekim čudnim slučajem, sutradan nije pojavila u mome uredu. Moj poslovni partner upozorio me je na nju. Objasnivši mi da bismo je trebali obrlatiti i pridobiti za vrlo unosan posao. I načelno sam bio sposoban za takvo što, samo nisam očekivao da će mi se dizati svaki put kad ju vidim. Izričito je rekla da ne želi imati ništa sa mnom, da će sljedeći tjedni biti strogo poslovni. Mislila je da nisam „ništa bolji od primitivaca s kojima je dosad imala posla i opekla se“, stoga je takve poput mene odlučila izbjegavati u širokom luku. Ali, nije mogla sakriti govor tijela, koje mi je slalo sasvim drugačije – i dovoljno jasne – signale.

Neželjena pošta je uzbudljiv i erotični roman.

Kendall Ryan je autorica više od dvadeset bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. S više od 1,5 milijuna prodanih primjeraka, njezine su knjige prevedene na brojne jezike u zemljama diljem svijeta. Od 2012. godine, kada je počela sa samostalnim objavljivanjem, njezine knjige redovito zauzimaju prvo mjesto u knjižarama Barnes&Noble i online trgovini iBooks.

Slične Knjige