Autor: Maya Banks
Godina izdanja: 2017.
Br. str.: 240
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

650.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Qty

O knjizi

Opasno je voljeti ratnika

Posljednji dio trilogije Maye Banks, priča je o vjernosti i istinskoj ljubavi u kojoj najmlađi brat McCabe mačem i srcem spašava svoj klan i samoga sebe.

Kao mladić zaluđen ljubavlju, Caelen McCabe nehotice je upropastio vlastiti klan. Godinama poslije pristaje na brak iz osjećaja dužnosti. Buduća supruga neželjena je mladenka njegova starijeg brata i kći lairda susjednoga klana potrebnog za savez. Rionna McDonald i te kako je poželjna supruga, ali Caelen McCabe ne vjeruje joj ništa više nego bilo kojoj drugoj ženi.

Žrtveno janje u očevim spletkama, Rionna pristaje na brak, ali ne i na poniženje ili podčinjenost. Ipak, Caelen uspijeva zagrijati njezino srce i tijelo, iako dobro pazi da ne pokaže slabost i naklonost prema njoj. Kad se nađu pred posljednjim izazovom što i njih i njihova dva klana dijeli od mirna života, Rionna će se odvažno suprotstaviti očevu bijesu i neprijateljskom klanu kako bi dokazala Caelenu koliko vrijedi ljubav prave žene.

Opasno je voljeti ratnika treći je deo trilogije o braći McCabe.

Maya Banks nalazi se među najprodavanijm autoricama New York Times i USA today top lista. Napisala je više od šezdeset romana različitih žanrova, uključujući erotske, suvremene, povijesne i paranormalne. Živi u Teksasu s mužem, troje djece i mnoštvom kućnih ljubimaca.

Slične Knjige