Autor: Jennifer Probst
Godina izdanja: 2021.
Br. str.: 320
Povez: Mek
Format: 150mm x 230mm
Pismo: Latinica

950.00 RSD sa PDV-om 1,200.00 RSD

Qty

O knjizi

Početak iz snova

Po povratku kući u dolinu Hudson, Ethan Bishop više nije osoba kakva je nekoć bio. Kao bivši padobranac Specijalnih snaga nagledao se priličnog broja sukoba, a rane koje o tome svjedoče nisu samo tjelesne naravi, već i one koje nosi duboko u duši. Na farmi svojih sestara, u malenome svratištu, svoju bol drži na sigurnoj udaljenosti od drugih ljudi. I sve što mu treba jest spokoj. Samo, kako ostati spokojan kad ti u život bane strastvena žena? Posao – a ne užitak – na tu istu farmu dovodi agenticu za odnose s javnošću Miju Thrush. Strogo poslovna i kratkog fitilja, Mia odmah ulazi u sukob s natmurenim Ethanom. Sve joj je na njemu iritantno – od vitkih mišića i prodornih plavih očiju do mirisa znoja i mošusa. No kako ljeto odmiče i temperature rastu, Ethan i Mia otkrivaju koliko toga im je zajedničko: brižno čuvana prošlost, neobuzdana požuda i čežnja za nečim više što bi moglo iscijeliti dva slomljena srca. No hoće li njihova prošlost ugroziti krhku priliku za potpuno novu budućnost?

Početak iz snova – Recenzije:

“Za zabavno štivo nabijeno senzualnošću ne tražite dalje od Jennifer Probst!” – Jill Shalvis

“Knjige Jennifer Probst podsjećaju me na ukusnu čokoladnu tortu. Pršte okusom, dekadentno su slasne i… znalački zadovoljavaju.” – Love Affair with an e-Reader

O autorici:

Jennifer Probst američka je autorica mnogobrojnih romana ljubavne tematike, većinom bestselera s ljestvice New York Timesa. Početak iz snova prva je knjiga iz njezine nove serije Ostani, a u nakladi Znanja na hrvatskom jeziku objavljeni su njezini romani iz serije Brak. Jennifer Probst živi u saveznoj državi New York zajedno sa suprugom i dvojicom sinova. Osim pisanja, uživa u čitanju, a kao velika ljubiteljica često posjećuje sklonište za životinje.

Slične Knjige