Autor: Christina Lauren
Godina izdanja: 2014.
Br. str.: 200
Povez: Mek
Format: 130mm x 195mm
Pismo: Latinica

650.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Količina

O knjizi

Prekrasna bomba

Prekrasan gad je budući mladoženja, a buduća mladenka upada nepozvana na momačku zabavu. Slijedi nezaboravna noć u Las Vegasu.

Prijatelji odvlače Bennetta od Chloe i vode ga u Las Vegas, na vikend prepun ludila i striptizeta. No njihov plan ne teče onako kako su zamislili. Stoga Bennett i Max koriste svaku priliku da se potajno sastanu sa ženama svog života. Kad im se pridruži i Will Sumner, poslovični samac, njih dvojica shvate da moraju igrati s njim, a ne protiv njega, imaju li namjeru doživjeti još vrućih vegaških prizora. Chloe Mills i Bennett Ryan upuštaju se u posljednju avanturu prije svog vjenčanja – no ako ono što se dogodi u Vegasu ostaje u Vegasu, možda njih dvoje nikad neće htjeti otići odande!

Roman Prekrasna bomba je genijalan, seksi i zabavan. Savršen spoj seksa, drskosti i ljubavne priče od koje će vam krv brže zakolati venama!

Christina Hobbs i Lauren Billings autorice su koje zajedno stvaraju pod pseudonimom, Christina Lauren. A romantične ljubavne romane gutaju otkad znaju za sebe.
Najbolje prijateljice, upoznale su se 2009. godine pišući fan-fiction. Prvu su suradnju ostvarile popularnim djelom Pomalo blesava, a potom su zajedno preradile e-knjigu Christine Hobbs U uredu u roman Prekrasan gad.

Slične Knjige