Autor: Christina Lauren
Godina izdanja: 2014.
Br. str.: 178
Povez: Mek
Format: 130mm x 195mm
Pismo: Latinica

650.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Količina

O knjizi

Prekrasna gadura

Ratoboran odnos. Magnetska privlačnost. A nijedan trenutak nasamo.
Chloina karijera tek se počela uspinjati, a Bennett poželi da sve oko njih malčice uspori kako bi proveo barem jednu vruću noć sa svojom vježbenicom, to jest, djevojkom. Poželjno je da to bude noć u kojoj će joj pokazati da je on još uvijek gazda. Nakon njezina upornog odbijanja da zajedno uzmu predah od posla, Bennett odluči uzeti stvar u svoje ruke. I tako se u priču upliću dvije avionske karte, jedna vila u Francuskoj te jedan razgovor pun iznenađenja koji, naravno, završava hrvanjem ispod pokrivača. U nastavku Prekrasnog gada, Chloe Mills and Bennett Ryan produbljuju svoju vatrenu i turbulentnu vezu… I podižu je na novu razinu.

U romanu Prekrasna gadura, glavni akteri će se posvetiti svojoj ljubavi i prepustiti se zavodljivoj magnetskoj privlačnosti.

Christina Hobbs i Lauren Billings autorice su koje zajedno stvaraju pod pseudonimom, Christina Lauren. A romantične ljubavne romane gutaju otkad znaju za sebe.
Najbolje prijateljice, upoznale su se 2009. godine pišući fan-fiction. Prvu su suradnju ostvarile popularnim djelom Pomalo blesava, a potom su zajedno preradile e-knjigu Christine Hobbs U uredu u roman Prekrasan gad.

Slične Knjige