Autor: Kendall Ryan
Godina izdanja: 2017.
Br. str.: 169
Povez: Mek
Format: 135mm x 205mm
Pismo: Latinica

800.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Količina

O knjizi

Prljava divna vječnost

Mia Monroe navršila je trideset godina i nije zadovoljna svojim životom. Ostala je bez posla, nije u vezi i osjeća se beznačajno. No došlo je vrijeme da se ispuni dogovor star petnaest godina s njezinim nekadašnjim najboljim prijateljem. Mia ga odlučuje potražiti da ga na to podsjeti. Ali Collin Drake sada živi u drugom gradu, a reklo bi se i u drugom svijetu. Bezobrazno je bogat i vrlo zaposlen, hladan i služben sa svima, čak i sa svojom djevojkom supermodelom. No kada se Mia s koferima nenajavljeno pojavljuje na njegovim vratima, on će se prisjetiti osjećaja koje je godinama držao duboko u sebi.

Collins Drake ima kontrolu nad svim dijelovima svoga života. Od posla, veza do zadovoljavanja svake tjelesne potrebe – sve se događa po njegovoj zapovijedi. Stoga, kad mu se na kućnome pragu pojavi žena i podsjeti ga na obećanje koje su jedno drugome dali u djetinjstvu, njegov svijet ne bi se trebao nimalo uzdrmati. Ipak, dogodi se upravo to. Mia Monroe nije samo njegova najbolja prijateljica iz djetinjstva: ona je djevojka s kojom je prvi put spavao i to se više nije ponovilo. Ona je jedina iznimka u Drakeovu savršeno planiranom životu. I, komad po komad, počinje trgati njegove pažljivo složene temelje.

„Intenzivno, opčinjavajuće i nevjerojatno seksi… Kendall Ryan ponovo je nadmašila samu sebe.” – Emma Hart

„Šarmantno do bola. Seksi kao grijeh. Romantično do besvjesti.” – Shayna Renee

Kendall Ryan je autorica više od dvadeset bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. S više od 1,5 milijuna prodanih primjeraka, njezine su knjige prevedene na brojne jezike u zemljama diljem svijeta. Od 2012. godine, kada je počela sa samostalnim objavljivanjem, njezine knjige redovito zauzimaju prvo mjesto u knjižarama Barnes&Noble i online trgovini iBooks.

Slične Knjige