Lisa Kleypas

800.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Qty

O knjizi

SJENA LEPTIRA drugi je roman iz serije Friday Harbor. Nenadmašna ljubavna priča s dozom magije očarat će sve ljubitelje slavne spisateljice Lise Kleypas.

Lucy Martin, umjetnica čije prekrasne staklene skulpture zadivljuju sve, doživjet će veliku životnu izdaju. Naime, njezin zaručnik Kevin ostavit će je i otići, ni manje ni više, s njezinom sestrom. Lucyna tuga i predbacivanje da je i sama pridonijela tome donošenjem krivih odluka bacit će je u još veće razočaranje.

U vrlo neobičnim okolnostima Lucy će upoznati naočitog vinogradara Sama, koji će joj pomoći kada ona doživi prometnu nesreću. Njihov je jasni dogovor da će joj on samo pomagati dok se ne oporavi i da, unatoč iskricama privlačnosti koje postoje između njih, nikada neće započeti ljubavnu vezu. No kad pitanja ljubavi, odanosti, starih pogrešaka i novih početaka obuzmu njihove misli, neće ni primijetiti da se između njih počinje događati nešto novo i predivno.

LISA KLEYPAS jedna je od najčitanijih i najomiljenijih američkih autorica ljubavnih romana, čije su brojne knjige postale veliki svjetski bestseleri. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane Slatkorječivi neznanac, Sponzor, Vrag plavih očiju, Djevojka smeđih očiju, Jedne strasne zime. Tu su i hitovi Tajne ljetne noći, Zavedi me u zoru, Iskušaj me u sumrak i U braku do jutra.

Pročitajte i ostale romane iz serije Friday Harbor: Božićna želja (1. dio), Jezero snova (3. dio) te Kristalna uvala (4. dio)

Broj stranica: 266
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 9789531422451
Strani naslov: Rainshadow Road
Uvez: meki
Širina: 14 cm
Visina: 20 cm

Slične Knjige