Autor: Kendall Ryan
Godina izdanja: 2020.
Br. str.: 280
Povez: Mek
Format: 135mm x 205mm
Pismo: Latinica

950.00 RSD sa PDV-om 1,200.00 RSD

Količina

O knjizi

Sve ili ništa

Pripremite se na to da ste upravo pronašli svoj novi omiljeni književni serijal o sportašima! Ako volite seksi, samopouzdane muškarce koji znaju kako se služiti svojom palicom (u sportskom, ali i u svakom drugom smislu), kao i pametne žene s dovoljno snažnom osobnosti da drže ta velika ega na uzdi, ova serija romantične tematike pravi je odabir za vas!

Nikad u životu nisam ispao ovako glup. Naravno da je mlađa sestra – ta preslatka i prekrasna djevojka – moga suigrača bila zabranjena zona. Ali moja palica, ako me shvaćate, nije marila za to. Kad je naš hokejski tim osvojio prvenstvo i nakon pozamašne količine alkohola, naše je flertovanje otišlo korak dalje i završili smo u krevetu. Sram ju je natjerao da ujutro doslovno pobjegne iz moga kreveta. Misleći da se ja ne sjećam ničega od prošle večeri. No, griješi – sjećam se svakoga, i najmanjeg, detalja. Tri mjeseca pokušavao sam je izbaciti iz glave – no počeo sam shvaćati da je ona zapravo jedina djevojka koju želim. Imam samo jedan pokušaj da joj pokažem da sam ja upravo ono što ona treba, ali svjestan sam da Elise neće biti tako lako uvjeriti u to. Ali to je u redu jer sam zapravo najbolji pod pritiskom, a ovaj put idem na sve ili ništa.

Kendall Ryan je autorica više od dvadeset bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. S više od 1,5 milijuna prodanih primjeraka, njezine su knjige prevedene na brojne jezike u zemljama diljem svijeta. Od 2012. godine, kada je počela sa samostalnim objavljivanjem, njezine knjige redovito zauzimaju prvo mjesto u knjižarama Barnes&Noble i online trgovini iBooks.

Slične Knjige