Autor: Melody Anne
Godina izdanja: 2018.
Br. str.: 200
Povez: Mek
Format: 135mm x 205mm
Pismo: Latinica

800.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Količina

O knjizi

Tajkun na odmoru

Drew Titan odsjeo je u jednom od svojih egzotičnih odmarališta. Tijekom surfanja doslovno nalijeće na Trinity Mathews, a nakon toga između njih razvija se strastvena romansa koja potraje tjedan dana. Uskoro Trinity doznaje da joj je Drew lagao prilikom upoznavanja jer nije spomenuo da je upravo on vlasnik luksuznog odmarališta u kojem oboje borave. Neposredno prije dolaska na odmor, Trinity je odlučila odreći se spojeva s biznismenima koji nisu znali biti vjerni, a upravo zbog propale veze s jednim takvim odlučila se za pustolovinu u ekskluzivnom odmaralištu.

Uz roman Tajkun na odmoru uživaćete u zanimljivoj priči o pustolovinama Drewa i Trinity. Ispunjenoj ljubavi, strašću, razmiricama i pomirenjem, a zabavne trenutke osigurat će i članovi njegove obitelji, Ryan i Derek.

Melody Anne, autorica najprodavanijih romana s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, ali i mnoge druge. Njen roman Ucijenjeni milijarder prodan je u više od 7 miliona primjeraka. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima u korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.

Slične Knjige