Autor: Melody Anne
Godina izdanja: 2018.
Br. str.: 240
Povez: Mek
Format: 135mm x 205mm
Pismo: Latinica

800.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Količina

O knjizi

Tajkunova osveta

Svijet Jasmine Freeman sprema se urušiti iz temelja, a za to je odgovoran nitko drugi nego njezina prva ljubav, Derek Titan. Nije ga vidjela deset godina i oboje će saznati istinu onoga što se tada dogodilo.

Jasmine je odrasla bogata i nesvjesna kaosa što ga je njezin otac stvarao posvuda oko sebe, dok je Derek živio u nepovoljnim uvjetima. Za deset godina njihovi će se životi preokrenuti. Sada je on tajkun s multimilijarderskim bogatstvom, a ona naporno radi i jedva preživljava zahvaljujući očevu nemoralnom poslovanju.
Derek će doći po osvetu, ali umjesto toga doznat će da ima gotovo odrasloga sina te da žena na koju je godinama bio kivan nije onakva kakvom ju je smatrao. Oboje će se opirati strasti koju i dalje osjećaju jedno prema drugome, ali uzalud. U romanu Tajkunova osveta pridružite se Dereku i Jasmine dok iznova otkrivaju strast koja nikada nije iščeznula i laži koje su ih razdvojile.

Melody Anne, autorica najprodavanijih romana s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, ali i mnoge druge. Njen roman Ucijenjeni milijarder prodan je u više od 7 miliona primjeraka. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima u korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.

Slične Knjige