Autor: Lisa Kleypas
Godina izdanja: 2017.
Br. str.: 316
Povez: Mek
Format: 140mm x 200mm
Pismo: Latinica

490.00 RSD sa PDV-om 650.00 RSD

Qty

O knjizi

U braku do jutra četvrti je roman iz serije o sudbini obitelji Hathaway slavne spisateljice Lise Kleypas.

Catherine Marks provela je dvije godine kao plaćena pratilja sestara Hathaway. Ugodan je to posao, no ubrzo će se pojaviti i problem. Leo Hathaway, stariji brat sestara za koje je zadužena, previše je ljuti. Cat će teško povjerovati u to da bi se iza njihovih stalnih svađa mogla skrivati zajednička privlačnost.

Kad jedna od prepirki završi iznenadnim poljupcem, Cat će šokirati vlastita silovita reakcija, a još će je više iznenaditi Leov prijedlog za opasnu vezu. Leo se mora oženiti i za godinu dana dobiti nasljednika kako bi sačuvao njihov obiteljski dom.

Iza Catherinina dostojanstvenog ponašanja krije se tajna koja bi je mogla u potpunosti uništiti. Ali Leu je Cat zanimljiva i vraški privlačna, iako se zarekao da nikad više neće voljeti.

Opasnost koju Cat nastoji izbjeći prijeti im trajnim razdvajanjem… Oprezni ljubavnici morat će pronaći način da iziđu iz sjene i prepuste se svojim strastima i osjećajima da ih vode…

Lisa Kleypas je jedna od najpoznatijih američkih spisateljica povijesnih i suvremenih ljubavnih romana. Pobijedila je na natjecanju za Miss Massachusettsa, prvi roman je napisala i izdala kad je imala samo 21 godinu i otad ne prestaje oduševljavati ljubitelje punokrvnih romansi diljem svijeta. Njezine knjige redovito se nalaze na ljestvicama bestselera New York Timesa. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane Jedne noći u ponoć (1. dio), Zavedi me u zoru (2. dio), Iskušaj me u sumrak (3. dio) U braku do jutra (4. dio) te Ljubav poslijepodne (5. dio).

Slične Knjige