Autor: A. G. Riddle
Godina izdanja: 2019.
Br. str.: 425
Povez: Mek
Format: 120mm x 190mm
Pismo: Latinica

450.00 RSD sa PDV-om 650.00 RSD

Qty

O knjizi

Pošast s Atlantide

Neviđena pandemija hara svijetom. Pokosila je gotovo milijardu ljudi – a oni koji od pošasti ne umru, promijene se na genetičkoj razini. Samo rijetki pojedinci ubrzano evoluiraju, dok svi ostali umiru.

Svijet je u potpunom kaosu. Industrijalizirane nacije nude čudotvoran lijek, Orhideju, koji masovno proizvode i šalju u izbjegličke logore, takozvane Okruge Orhideje. Ali tako samo kupuju vrijeme jer Orhideja uklanja simptome, ali ne liječi samu bolest. Organizacija Immari ima pak druge planove. Budući da samo najjači preživljavaju, dovoljno je pustiti da pošast ide svojim prirodnim tijekom. Immari žele svijet kojim će vladati genetički nadmoćni preživjeli – nova ljudska vrsta spremna ostvariti svoju sudbinu. Na kocki je kontrola nad svjetskim stanovništvom, pa Savez Orhideje i Immari započinju otvoreni rat…

Čovječanstvo je stjerano u kut…
Signal iz svemira može biti ključan…
Za spas ljudske vrste.

A. G. Riddle proveo je deset godina investirajući u internetske tvrtke, nakon čega se posvetio svojoj istinskoj strasti – pisanju romana. Pošast s Atlantide intrigantan je triler o globalnim genetičkim eksperimentima, drevnim zavjerama i tajnama ljudske evolucije. Drugi je dio trilogije Misterij porijekla koja je rasprodana u više od milijun primjeraka i prevedena na 18 jezika.

Slične Knjige