Autor: Patrick Lee
Godina izdanja: 2019.
Br. str.: 304
Povez: Mek
Format: 120mm x 190mm
Pismo: Latinica

650.00 RSD sa PDV-om 850.00 RSD

Qty

O knjizi

Pukotina

Nakon izlaska na slobodu, bivši zatvorenik i policajac Travis Chase kreće na samotnički izlet u divljine Aljaske, očekujući da će ondje pronaći mir za preispitivanje samoga sebe. Ali tada nailazi na srušeni avion prepun mrtvih tijela. Među njima i prve dame Sjedinjenih Država. Naslućuje i kako je iz aviona nestao nekakav tajanstveni predmet. Do zuba naoružan i koristeći svoj instinkt i iskustvo dobrog policajca, Travis prati ubojice koji muče otetu Paige Campbell kako bi njezina oca Petera natjerali da im oda još jednu tajnu. Kada Peter napokon popusti i progovori, nemilosrdno ga ubiju. Međutim, Travis uspijeva spasiti Paige. Posljednje riječi njezina oca šalju Paige i Travisa u opasan svijet tajni i urota, gdje polako stječu spoznaje o nedokučivoj Pukotini i sukobljavaju se sa sve više okrutnih neprijatelja.

„Sve je tu: opaki protivnici, oružje budućnosti, krajnje napeta zbivanja. I poput britve oštar zaplet prepun obrata.” – Publishers Weekly

„Svojim uzbudljivim trilerom prvijencem Patrick Lee zadivio je sve ljubitelje vrhunske akcije i adrenalina. Čitatelji će bez daha iščekivati sljedeću pustolovinu Travisa Chasea!” – Kirkus Reviews

„Čudesan i dinamičan roman koji hipnotizira od prve do posljednje stranice.” – Library Journal

Patrick Lee (1976.) talentirani je američki pisac koji se proslavio trilerima u kojima kombinira napetu radnju i tehnologiju budućnosti, a u središtu je radnje karizmatični akcijski junak koji rješava misteriozne slučajeve i bori se za pravdu.
U izdanju Znanja dosad su objavljeni romani Trkač i Signal te trilogija koja prati Travisa Chasea: Pukotina, Zemlja duhova i Duboko nebo.

Slične Knjige