Patrick Lee

450.00 RSD sa PDV-om 750.00 RSD

Qty

O knjizi

Neobjašnjiva tehnologija već desetljećima ulazi u naš svijet kroz strogo čuvanu tajnu anomaliju nazvanu Pukotina. Najnoviji uređaj u stanju je otvoriti prolaz prema budućnosti…

Ono što je Paige Campbell ugledala kroz prolaz u buduće doba, sedamdeset godina nakon našega, smrtno ju je prestrašilo. Svoje strašno otkriće ona i kolege iz Tangenta odnijeli su predsjedniku ? i po povratku iz Bijele kuće naletjeli na kišu metaka iz strojnica. Samo je Paige preživjela.
Bojeći se užasne osobne sudbine koja mu se otkrila s druge strane Pukotine, Travis Chase napustio je Tangent… i Paige Campbell. Sad ju mora spasiti ? jer Paige zna da je svijet sutrašnjice mrtav, zemlja duhova posuta kostima milijardi nesretnika. Sudnji će dan svanuti za samo četiri mjeseca… ako u tom kratkom vremenu ne nađu odgovore zakopane u ruševinama budućnosti.
No, ako prijeđu košmarnu granicu u zemlju duhova, možda više nikad ne pronađu put za povratak…

“Jednom riječju: briljantno… Napeto i jezovito akcijsko štivo koje izaziva strahopoštovanje.”
James Rollins

„Ovaj nevjerojatno nadaren pisac jednostavno hipnotizira svojom imaginacijom i uvjerljivošću… prava adrenalinska bomba!”
Stephen Coonts

Patrick Lee (1976.) talentirani je američki pisac koji se proslavio trilerima u kojima kombinira napetu radnju i tehnologiju budućnosti, a u središtu je radnje karizmatični akcijski junak koji rješava misteriozne slučajeve i bori se za pravdu.
Do sada je objavio pet romana: Trkač i Signal prate Sama Drydena, a Zemlja duhova drugi je nastavak trilogije u čijem je središtu Travis Chase.

Slične Knjige