Guinness World Records

2,450.00 RSD sa PDV-om 3,500.00 RSD

Qty

O knjizi

#GWR 2017. PRIPREMITE SE BITI ZADIVLJENI…

REKORDI KOJI INSPIRIRAJU I ODUZIMAJU DAH, NAJBOLJI U SVEMIRU I NIKAD PRIJE VIĐENE FOTOGRAFIJE PLUS: SPECIJALNI PRILOG O SVEMIRU UKLJUČUJE EKSKLUZIVNE RAZGOVORE S ASTRONAUTIMA DR. BUZZOM ALDRINOM I CHRISOM HADFIELDOM
GUINNESS VORLD RECORDS (GVR) je globalno telo koje godišnje objavljuje svetska rekordna dostignuća. Prvo izdanje knjige iz 1955. prodato je u više od 136 miliona primeraka na više od 20 jezika iu više od 100 zemalja.

Ispunjen sa više od hiljadu nikad viđenih rekorda, Asocijacije VORLD RECORDS 2017 nastavlja rasvjetljivati deci i odraslima svet dostignuća, informisati, zabavljati i inspirisati. Knjiga sadrži poseban doprinos univerzumu i ekskluzivne razgovore sa astronautima Dr. Buzz Aldrina i Chris Hadfield. “Došli smo do kraja Zemlje – i još mnogo toga! – istražiti najnoviji rekord. Kao i uvek, ovde ima za svakoga ponešto, od svemirskih putovanja, planetarne nauke i životinjskog carstva do izvanrednih ljudskih tela, spektakularnih kućnih ljubimaca i superlativnih najvažnijih sportskih događaja iz prošle godine. Štaviše, čitalac će se moći okušati u pokušaju obaranja rekorda u poglavlju ‘Pokušaj ovo doma’ “, Craig Glendai, Glavni urednik Guinness Vorld Recordsa.

Poglavlje “Probaj ovaj dom” je potpuno novo interaktivno poglavlje koje sadrži zapise koji se lako mogu probati u vašem domu koristeći predmete za domaćinstvo. Bilo da pokušavate da razbijate rekorde u vašoj kuhinji, dvorištu, spavaćoj sobi ili teretani, ovo je zabavno za cijelu porodicu!

Format: 227 × 303 mm, 256 stranica, tvrd povez.

Slične Knjige