Kristofer Najt, Robert Lomas

1,200.00 RSD sa PDV-om 1,600.00 RSD

Qty

O knjizi

Otkriće da se najvažnije bajanje slobodnog zidarstva izgovara na drevnom egipatskom predstavljalo je prekretnicu u šeststogodišnjoj potrazi za izgubljenim korenima Reda.

Kris Najt i Robert Lomas,obojica slobodni zidari,uskoro su počeli da razotkrivaju izuzetni lanac događaja koji počinje rešavanjem ubistva u drevnoj Tebi i završava se dešifrovanjem

srednjovekovne građevine na vrhu škotskog brežuljka.Njihov zapanjujući bestseler Hiramov ključ postavlja pitanja koja dovode u sumnju neka od najdragocenijih verovanja zapadne civilizacije:

Da li Jevanđelja Novog zaveta opisuju Isusa,poslednjeg pretedenta za kralja Jevreja, koji upražnjava obrede proizvođenje u kralja drevnih Egipćana?
Da li su svici koji su sadržali tajna učenja Isusova bili zakopani ispod Herodovog hrama neposredno pred razaranje Jerusalima od strane Rimljana sedamdesete godine nove ere?
Da li su vitezovi templari,preteče modernih slobodnih zidara,iskopali te svitke u dvanaestom veku i potom usvojili obrede iz njih?
I da li su ti svici potom bili zakopani ispod detaljne rekonstrukcije Herodovog hrama na vrhu škotskog brežuljka – gde i dan-danas čekaju da budu ponovo iskopani?

Izdavač: Leo Commerce
ISBN: 9788679504586
Format: 15×23
Broj strana: 384
Povez: Broš
Pismo: Latinica

Slične Knjige