Snijeg se u planinama počeo otapati i Bunny je već nekoliko tjedana bio mrtav kad smo postali svjesni ozbiljnosti našeg položaja. Bio je mrtav već deset dana prije nego što su ga pronašli, znate. Bila je to jedna od najvećih potraga u povijesti Vermonta – teritorijalna policija, FBI, čak i vojni helikopter; koledž je bio zatvoren, u hampdenskoj tvornici boja obustavljen je rad, ljudi su pristizali iz New Hampshirea, sa sjevera New Yorka, pa i iz udaljenog Bostona. Teško mi je povjerovati da je Henrvjev jednostavan plan tako dobro uspio unatoč neočekivanim događajima. Nismo namjeravali sakriti tijelo da ga se ne bi moglo pronaći. Zapravo, nismo ga ni sakrili, već smo ga jednostavno ostavili da leži ondje gdje je palo, nadajući se da će se neki nesretni prolaznik spotaknuti o njega prije nego što itko primijeti Bunnvjev nestanak. Priča je sama po sebi bila jednostavna i uvjerljiva: klimavo stijenje, tijelo slomljena vrata na dnu klisure i tragovi potpetica ukopanih u blato koji vode nizbrdo; nesretan slučaj na planinarenju, ni više, ni manje; i na tome je moglo i ostati, na pritajenim suzama i skromnom pogrebu, da nije bilo snijega koji je te noći pao; potpuno ga je prekrio, pa je nakon deset dana, kad je konačno počeo kopniti, svima, teritorijalnim policajcima i FBI-ju i spasiocima iz grada, postalo jasno da su koračali amo-tamo preko njegova tijela sve dok se snijeg nad njim nije stvrdnuo u led.

Pogledajte i ostale naše knjige klikom ovde.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook  | Instagram


Ukratko o Begen Comerc-u

Preduzeće radi sa svim izdanjima iz Republike Hrvatske, Federacije BiH i Srbije. Preko naše e-mail adrese možete naručiti knjige iz svih područja: nauke, kulture, dečijih knjiga, udžbenika, beletristike, enciklopedijskih izdanja, moderne psihologije, alternative i sve ostale, a svaku Vašu želju pokušaćemo ispuniti u što kraćem roku.

Pored izdavacke delatnosti – Izdavacko knjižarsko preduzece “Begen comerc” d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom najnovijih hrvatskih izdanja u Srbiju i Crnu Goru, kao i izvozom i distribucijom srpskih izdanja na tržište Hrvatske i BIH. Orjentisani smo iskljucivo na strucna izdanja.

1,200.00 RSD sa PDV-om 2,400.00 RSD

Količina

Slične Knjige