Novo izdanje najuspesnijeg standardnog dela Vinska skola, za svakog ljubitelja vina predstavlja vrhunsko delo. Ova knjiga svakpg pocetnika pretvara u poznavaoca vina i to cini na jedan lak i pristupacan nacin, bez nepotrebnih komplikovanih pojmova i objasnjenja.

2,800.00 RSD sa PDV-om 3,520.00 RSD

Qty

O knjizi

Vinska skola svakom ljubitelju vina pruza podatke o svemu sto ga moze zanimati: o zemljama i regionama  u kojima se proizvodi vino, o raznim vrstama vinove loze, o nijansama pravljenja i posluzivanja vina .

 

Pogledajte i ostale naše knjige klikom ovde.

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook  | Instagram


Ukratko o Begen Comerc-u

Preduzeće radi sa svim izdanjima iz Republike Hrvatske, Federacije BiH i Srbije. Preko naše e-mail adrese možete naručiti knjige iz svih područja: nauke, kulture, dečijih knjiga, udžbenika, beletristike, enciklopedijskih izdanja, moderne psihologije, alternative i sve ostale, a svaku Vašu želju pokušaćemo ispuniti u što kraćem roku.

Pored izdavacke delatnosti – Izdavacko knjižarsko preduzece “Begen comerc” d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom najnovijih hrvatskih izdanja u Srbiju i Crnu Goru, kao i izvozom i distribucijom srpskih izdanja na tržište Hrvatske i BIH. Orjentisani smo iskljucivo na strucna izdanja.

Slične Knjige